Politică
03 martie 2021

Zelenski s-a vaccinat împotriva Covid-19 (VIDEO)

Zelenski s-a vaccinat împotriva Covid-19 (VIDEO)
03 martie 2021

Zelenski s-a vaccinat împotriva Covid-19 (VIDEO)

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski s-a vaccinat împotriva Covid-19. Acesta s-a dezbrăcat la bustul gol pentru a primi doza de vaccin.

Șeful statului a ales să se vaccineze la un spital militar din Donbas. Acolo, politicianul i-a vizitat pe militarii care luptă împotriva separatiștilor pro-ruși.

„Le recomand cu tărie tuturor să se vaccineze. Eu mă vaccinez laolaltă cu militarii. Cred că este o decizie corectă, chiar dacă am avut deja COVID-19. Mi-am verificat nivelul anticorpilor, iar al meu este foarte scăzut. Oameni ca mine și ca ministrul sănătății, care s-a vaccinat luni, trebuie să fie un exemplu pentru alții. Cred că acest vaccin este bun, este de o foarte bună calitate, unul dintre cele mai bune din lume”, a declarat Volodimir Zelenski.

Garantul Constituției i-a îndemnat pe toți cetățenii să-i urmeze exemplul. Deși sondajele nu arată un interes prea mare din partea populației, el încearcă s-o mobilizeze.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 828


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți