Politică
Redactor: Marin Gherman
15 mai 2021

Ziua Europei în Ucraina. Mesajul consulului general al României la Cernăuți

Ziua Europei în Ucraina. Mesajul consulului general al României la Cernăuți
15 mai 2021

Ziua Europei în Ucraina. Mesajul consulului general al României la Cernăuți

În cea de a 3-a sâmbătă a lunii mai este sărbătorită Ziua Europei în Ucrainei. În anul curent, ca și în anul 2020, din cauza coronavirusului, o serie de evenimente au loc în format online. Dacă în UE pe 9 mai este marcată Ziua Europei, atunci în Ucraina în această zi sunt comemorate victimele celui de al Doilea Război Mondial.

UE este cel mai mare partener comercial al Ucrainei și cel mai generos donator.

Acum doi ani, pentru a sensibiliza opinia publică față de subiectul unității europene, Consulatul General al României la Cernăuți în parteneriat cu Universitatea Națională din Cernăuți și Centrul Media BucPress a organizat conferința științifică internațională - „Uniunea Europeană: prezent și viitor”, iar în anul curent se va alătura la evenimentele de marcare a Zilei Europei în Ucraina, inițiate de autoritățile regionale. Cu prilejul Zilei Europei în Ucraina, consulul general al României la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu, a transmis un mesaj comunității românești și societății ucrainene prin intermediul postului online de televiziune BucPress TV.

 

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 665


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți