Proiecte BucPress
01 iunie 2020

BucPress - revistă de gândire românească din Cernăuți

BucPress - revistă de gândire românească din Cernăuți

În anul 2019 a fost lansată  publicația „BucPress”, revistă de gândire românească din Cernăuți. Revista „BucPress” a fost distribuită în timpul manifestărilor culturale din Cernăuți

A fost lansată la Suceava în timpul ședinței cenaclului transfrontalier „Mașina cu poeți”, dar și în capitala României, în timpul unei prelegeri la Facultatea de Istorie a Universității din București.

Revista include articole de analiză culturală, politică și socială, interviuri cu oameni valoroși pentru comunitatea românească din Ucraina, care realizează în exclusivitate pentru echipa BucPress o radiografie a vieții românilor din regiunile Cernăuți, Odesa și Transcarpatia. Revista poate fi citită în regim online AICI.

De precizat că publicația „BucPress” a devenit al patrulea organ de presă administrat de Centrul Media BucPress, alături de Radio Cernăuți (unicul post de radio din Ucraina, care emite 24/24 doar în limba română), televiziunea online BucPress TV și Agenția de știri BucPress din Cernăuți, consolidând pozițiile unicului trust de presă românească din Ucraina.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 749


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți