Proiecte BucPress
10 septembrie 2020

BucPress TV – televiziunea românilor din Ucraina

BucPress TV – televiziunea românilor din Ucraina
10 septembrie 2020

BucPress TV – televiziunea românilor din Ucraina

BucPress TV – televiziune online, platformă video de actualitate și cultură românească din Ucraina. Realizează reportaje și interviuri, documentare, investigații jurnalistice.

Echipa BcuPress TV a încheiat în anul 2019 două proiecte mari: „Conflicte lingvistice: identificare, analizare, dezamorsare” (proiect finanțat de MAE al Germaniei) și „Medalioane literare – 2019 – poeți români din Cernăuți”, sprijinit de Ministerul / Departamentul pentru Românii de Pretutindeni. În afară de aceasta BcuPress TV a realizat în colaborare cu TVR Internațional o serie a documentarului „La un pas de…. Libertate”, consacrat împlinii a 30 de ani de la căderea comunismului în România (prin prisma comunității românești din regiunea Cernăuți).

Parteneriate încheiate în 2020: TVR Internațional / TV Moldova.

În 2020 în colaborare cu TVR Internațional, BucPress TV realizează o serie a documentarului „Amintiri din infern - Transnistria”, episodul 5 consacrat primarului Traian Popovici din Cernăuți, care a salvat peste 20 mii de evrei de la deportare.

În 2020 proiectul „Televiziunea românilor din Ucraina BucPress TV” a fost finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 2302


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți