Proiecte BucPress
01 iunie 2020

Conflicte lingvistice: identificare, analizare, dezamorsare

Conflicte lingvistice: identificare, analizare, dezamorsare
01 iunie 2020

Conflicte lingvistice: identificare, analizare, dezamorsare

„Conflicte lingvistice: identificare, analizare, dezamorsare”. Acest proiect de documentare a fost încheiat cu succes de Centrul Media BucPress în aprilie 2019 în cadrul unui parteneriat cu Moldova Institut Leipzig, beneficiar al unui program de finanțare din partea MAE al Germaniei.

BucPress TV a realizat o serie de interviuri, reportaje, sondaje înregistrate, dezbateri cu scopul identificării conflictelor lingvistice din regiunea Cernăuți, analizării componenței acestora și propunerii unor soluții de rezolvare a lor (sociale, culturale, politice, diplomatice etc.). Prin acest proiect, au fost analizate pentru MAE de la Berlin conflictele lingvistice din trecut și prezent în diverse contexte socio-politice, geografice și culturale, permițând reprezentanților minorităților naționale să-și expună părerea pe marginea problemelor acumulate la acest capitol.

Datorită acestui proiect se dorește informarea decidenților politici europeni despre situația minorităților naționale din Ucraina prin intermediul presei și a societății civile. Interviurile realizate pot fi vizionate pe pagina BucPress TV a Agenției BucPress.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 635


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți