Radio Cernăuți
10 decembrie 2017

Descarcă aplicația „Radio Cernăuți” pentru Android și iOS

Descarcă aplicația „Radio Cernăuți” pentru Android și iOS
10 decembrie 2017

Descarcă aplicația „Radio Cernăuți” pentru Android și iOS

O nouă aplicație a fost lansată pentru sistemele Android și iOS de Centrul Media BucPress – asociație a jurnaliștilor români din Ucraina. Este vorba de aplicația „Radio Cernăuți”, care permite utilizatorilor de platforme mobile (telefoane, tablete) din Ucraina și din întreaga lume să asculte emisiunile postului de Radio Cernăuți.

Lansarea acestei aplicații, potrivit jurnaliștilor de la Centrul Media BucPress, care administrează proiectul Radio Cernăuți, a avut loc în urma mai multor adresări venite de la tinerii români din Ucraina. Aplicația a fost inclusă atât în Google Play (sistemul Android), cât și în AppStore (iOS), acoperind majoritatea utilizatorilor de platforme mobile, care reprezintă, potrivit datelor Centrului Media BucPress, circa 2/3 din cititorii www.bucpress.eu.

Reamintim că Radio Cernăuți este unicul post de radio din Ucraina, care emite 24 de ore din 24 în limba română, difuzează doar muzică românească (modernă, populară, rock), realizează emisiuni în direct dedicate situației românilor din Ucraina și de pretutindeni, știri despre românii din regiunile Cernăuți, Odesa și Transcarpatia.

Radio Cernăuți a fost inclus în 2016 în rețeaua mondială a posturilor de radio TuneIn (rețea cu peste 50 de milioane de persoane abonate), corespunzând criteriilor internaționale stabilite de rețelele de acest gen. Aplicația „Radio Cernăuți” este gratuită și permite audierea emisiunilor Radio Cernăuți din orice localitate din lume, printr-o conexiune de internet.

Aplicația pentru Android poate fi descărcată AICI

Aplicația pentru iOS poate fi descărcată AICI

BucPress


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 905


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți