Radio Cernăuți
Redactor: Marin Gherman
01 decembrie 2018

RADIO CERNĂUȚI – 3 ani de la înființare de Ziua Națională a României

RADIO CERNĂUȚI – 3 ani de la înființare de Ziua Națională a României
01 decembrie 2018

RADIO CERNĂUȚI – 3 ani de la înființare de Ziua Națională a României

De Ziua Națională a României, exact cu trei ani în urmă, la 1 decembrie 2015, a fost lansat postul de Radio Cernăuți – primul și unicul post de radio din Ucraina care emite 24 de ore din 24 în limba română.

Echipa Radio Cernăuți aduce mulțumiri tuturor celor care au fost și sunt alături de noi pe parcursul celor trei ani de zile. Menționăm aici în primul rând ascultătorii noștri fideli din regiunea Cernăuți, dar și cei din zonele istorice locuite de români – Transcarpatia și Odesa. Suntem recunoscători prietenilor / ascultătorilor de la Chișinău, Bălți, Suceava, București, Brașov, Cluj, Slatina, Timișoara, Iași, Botoșani, Rădăuți, Siret, Galați, Slobozia, Caransebeș, Constanța, Slatina, Timișoara, Kiev din state îndepărtate ca Marea Britanie, Italia, Spania, Israel, SUA, Argentina, Austria, Franța, Federația Rusă, Belgia, Germania, Canada, China, Grecia, Singapore, Irak, Iran, Australia  ș.a. – tuturor românilor, tuturor bucovinenilor care se află departe de ținutul natal, însă sunt aproape de casa părintească cu sufletul, cu gândul, cu inima.

În acești trei ani de activitate, Radio Cernăuți a difuzat doar muzică românească (modernă, populară, rock ș.a.), a realizat emisiuni în direct consacrate situației românilor din Ucraina și de pretutindeni, buletine de știri zilnice despre românii din regiunile Cernăuți, Odesa și Transcarpatia, investigații jurnalistice, emisiuni politice, culturale, dedicații muzicale, a preluat cele mai reușite emisiuni în limba română în cadrul unor parteneriate semnate în premieră pentru presa românească din Ucraina (prin Centrul Media BucPress) cu RFI România, Radio Ucraina Internațional cu Societatea Românească de Radiodifuziune – Radio România Internațional.

Pe parcursul acestor ani, pas cu pas, ne-am apropiat de inimile și sufletele românilor de pretutindeni. Așadar, ne puteți asculta pe pagina Agenției BucPress, pe pagina Radio Cernăuți, în rețeaua globală TuneIN sau pe gadgeturi (telefoane mobile, tablete): sistemul iOS sau Android cu ajutorul aplicației Radio Cernăuți.

De Ziua Națională a României le spunem tuturor românilor „La mulți ani!” Hai să dăm mână cu mână cei cu inima română, sărbătoarea națională să unească toata suflarea românească. La mulți ani România, la mulți Radio Cernăuți!

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1369


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți