Radio Cernăuți
Redactor: Marin Gherman
07 decembrie 2018

Relațiile româno-ucrainene în context european – emisiune la Radio Cernăuți, cu participarea analiștilor politici de la Universitatea din Oradea (AUDIO)

Relațiile româno-ucrainene în context european – emisiune la Radio Cernăuți, cu participarea analiștilor politici de la Universitatea din Oradea  (AUDIO)
07 decembrie 2018

Relațiile româno-ucrainene în context european – emisiune la Radio Cernăuți, cu participarea analiștilor politici de la Universitatea din Oradea (AUDIO)

Emisiunea „Axa politică” de la Radio Cernăuți i-a avut ca invitați pe doi experți politici din Oradea. Este vorba de Mircea Brie și Polgar Istvan de la Universitatea din Oradea, departamentul de Relații Internaționale și Studii Europene.

Prof. univ. Mircea Brie și lect. univ. Polgar Istvan au analizat în cadrul emisiunii „Axa politică”, moderată de jurnalistul Marin Gherman, relațiile actuale româno-ucrainene, fațetele declarative și reale ale integrării europene ale Ucrainei, aspectele geopolitice ale Legii Educației din Ucraina, dar și contextul regional al conflictului ruso-ucrainean. De asemenea, au fost menționate proiectele realizate de Universitatea din Oradea în parteneriat cu Universitatea din Cernăuți, în special catedra de Științe Politice și Administrare Publică.

Emisiunea poate fi ascultată în subsolul acestui text.

Agenția BucPress, Radio Cernăuți – www.bucpress.eu   

Material audio


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 953


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți