Social
Redactor: Mariana Struț
13 mai 2019

”Alergare pentru pace - 2019” eveniment sportiv la Cernăuți

”Alergare pentru pace - 2019” eveniment sportiv la Cernăuți

În data de 12 mai 2019, la Cernăuți a avut loc tradiționalul eveniment sportiv ”Alergare pentru pace - 2019”. Sute de participanți s-au adunat în Piața Integrității din centrul regional, de unde a început maratonul.

La maraton au participat atât locuitorii orașului, cât și sportivii cu renume, polițiștii și reprezentanții puterii locale.

Potrivit inițiatorului acestui maraton, Ivan Gheșko această alergare se desfășoară pentru consolidarea ucrainenilor. Acest sport în primul rând promovează modul sănătos de viață în al doilea rând este o atracție turistică.

După încheierea maratornului ”Alergare pentru pace - 2019” unii participanți au beneficiat de biciclete și tricouri ornamentate cu modele naționale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 221

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți