Social
Redactor: Elvira Chilaru
18 octombrie 2021

„Orașe și comunități libere de violență domestică” – proiect desfășurat în Transcarpatia

„Orașe și comunități libere de violență domestică” – proiect desfășurat în Transcarpatia
18 octombrie 2021

„Orașe și comunități libere de violență domestică” – proiect desfășurat în Transcarpatia

O instruire de două zile privind consolidarea cooperării pentru prevenirea și combaterea violenței domestice a avut loc la Ujgorod centrul administrativ al Transcarpatiei.

Cursul de două zile „Întărirea eficacității interacțiunii dintre subiecții în domeniul prevenirii și combaterii violenței domestice și a violenței de gen” a avut loc la Ujgorod.

Proiectul este implementat în cadrul parteneriatului programului Fondului Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA) „Orașe și comunități libere de violență domestică”.

Primarul de Ujgorod, Bogdan Andriyiv, a felicitat participanții la proiect, a mulțumit reprezentanților UNFPA pentru desfășurarea de instruiri pentru angajații diferitelor structuri ale orașului, a declarat că Ujgorodul participă la un program de e prevenire și combatere a violenței în familie, politicii de gen, și a traficului de persoane pentru 2021-2022 ,fiind creată o echipă mobilă de asistență psihologică și socială pentru victimele violenței domestice.

Există, de asemenea, un consiliu municipal de coordonare pentru familie, egalitatea de gen, dezvoltarea demografică, prevenirea și combaterea violenței domestice și combaterea traficului de persoane. În curând va fi deschisă o cameră de criză în orașul Ujgorod.

Lyudmila Akimova, coordonator principal al Fondului ONU pentru Populație din Ucraina privind violența de gen, a subliniat, că este indicat să se elaboreze o „foaie de parcurs” pentru victimele violenței domestice.

La cursuri au fost analizate formele, cauzele și consecințele violenței domestice și de gen, miturile și stereotipurile comune.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 218


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți