Social
Redactor: BucPress
04 mai 2022

„Rotary International” oferă ajutor umanitar refugiaților cazați în Cernăuți

„Rotary International” oferă ajutor umanitar refugiaților cazați în Cernăuți
04 mai 2022

„Rotary International” oferă ajutor umanitar refugiaților cazați în Cernăuți

Vizavi de clădirea gării feroviare din Cernăuți se află un punct de acordare a asistenței umanitare, coordonat de organizația de caritate „Rotary International”.

Voluntarii acestei organizații oferă ajutor persoanelor strămutate în ținutul nostru din celelalte regiuni ale țării, dar și celor care au rămas în zonele afectate de război.

„Oferim ajutor tuturor refugiaților, dar și persoanelor rămase în orașele în care au loc acțiunile militare. Organizația noastră activează în mai multe direcții, clubul are reprezentări în toate regiunile Ucrainei. Luăm legătura cu oamenii de pe teren și îi ajutăm. Trimitem doar ceea ce este necesar”, spune președintele organizației, domnul Constantin, potrivit molbuk.ua.

„La început ajutoarele umanitare era furnizat numai pe calea ferată, dar acuma ele sunt preluate și transportate de voluntari. Cei care au nevoie de ajutor trebuie să prezinte un document în care se indică locul de reședință al persoanei. Ajutorul este format din produse de igienă, alimente și uneori jucării. Acum avem la dispoziție conserve, paste făinoase, hrișcă, orez și hrană pentru animale, în caz de necesitate. Chiar de curând ni s-au adus și saltele pe care le-am predat căminelor de refugiați”, - spune bărbatul.

Întregul lot de ajutor umanitar este primit din România, Italia, Spania și Suedia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 169


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți