Social
Redactor: Elvira Chilaru
17 octombrie 2020

11 mii de grivne mită pentru călătorii fără obstacole: La punctul de control „Tisa” a fost reținut un polițist de frontieră

11 mii de grivne mită pentru călătorii fără obstacole: La punctul de control „Tisa” a fost reținut un polițist de frontieră

Inspectorul a cerut mită de aproape 11.000 de grivne de la un rezident local și a promis călătorii fără obstacole ocolind cozile create la frontieră, informează  Departamentul de Investigații Strategice al Poliției Naționale din Ucraina.

Inspectorul a fost reținut nemijlocit la  locul de muncă. El obținuse deja  prima jumătate din mita solicitată  pe cardul său - 5.300 de grivne.

Acum se rezolvă problema declarării suspiciunii  în conformitate cu partea 3 a articolului 368 din Codul Penal, adică acceptarea unei oferte, promisiuni  sau primirea unui beneficiu ilegal de către un funcționar și arestarea acestuia.

Polițistul de frontieră  riscă o condamnare de  5-10 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a se angaja în anumite activități timp de până la 3 ani, cu confiscarea bunurilor.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 383


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți