Social
Redactor: Mariana Struț
15 noiembrie 2021

338 de mii de țigări contrafăcute și alcool, confiscate în regiunea Cernăuți

338 de mii de țigări contrafăcute și alcool, confiscate în regiunea Cernăuți
15 noiembrie 2021

338 de mii de țigări contrafăcute și alcool, confiscate în regiunea Cernăuți

La percheziția unei locuitoare din raionul Nistrean, oamenii legii au găsit aproape 338 de mii de țigări de origine necunoscută. Și într-unul dintre satele raionului Cernăuți, într-un magazin, localnicii comercializau alcool și produse din tutun fără timbre de accize din Ucraina.

Polițiștii continuă să desfășoare un set de măsuri speciale în regiunea Cernăuți pentru combaterea fabricării, depozitării și vânzării ilegale a produselor accizabile, potrivit ACC cu referire la Direcția Comunicare a Poliției din Regiunea Cernăuți.

Drept urmare, oamenii legii ai Direcției Regionale de Poliție al districtului Nistrean au efectuat o percheziție autorizată pe teritoriul gospodăriei unei localnice în vârstă de 64 de ani. Poliția a confiscat peste 15.000 de cartușe de țigări de fabricație străină și aproape 32.000 de țigări neambalate de origine necunoscută.

Circulația ilegală a mărfurilor accizabile a fost constatată și într-unul dintre satele raionului Cernăuți. În satul Davideni, un antreprenor a vândut produse de tutungerie și alcool contrafăcute într-un magazin. Polițiștii au găsit și au confiscat 400 de cartușe de țigări și 139 de sticle de alcool fără ștampilele necesare.

Valoarea totală pe piața neagră a produselor confiscate este de aproximativ 830 de mii  degrivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 243


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți