Social
Redactor: Elvira Chilaru
24 aprilie 2022

4.500 de dolari de persoană: o organizație care a transfera ilegal în străinătate bărbați, dezvăluită în Transcarpatia

4.500 de dolari de persoană: o organizație care a transfera ilegal în străinătate bărbați, dezvăluită în Transcarpatia
24 aprilie 2022

4.500 de dolari de persoană: o organizație care a transfera ilegal în străinătate bărbați, dezvăluită în Transcarpatia

A fost depistată o schemă de migrare ilegală a conscrișilor. Un rezident al regiunii Harkiv și doi transcarpatieni au fost reținuți în cadrul procesului penal pentru organizarea transportului ilegal de persoane peste granița de stat.

Potrivit anchetei, unul dintre participanții la activitatea  ilegală se ocupau de căutarea  persoanelor care sunt gata să ofere o recompensă pentru posibilitatea de a trece granița Ucraineim, ocolind punctele de control oficiale.

Astfel, bărbații  au ajuns cu trenul la Ujgorod, de unde au fost transportați în raion și li s-au asigurat  locuințe temporare. Mai târziu, ghidul le-a asigurat trecerea prin teritoriul împădurit până la granița cu Slovacia. Deci, pentru transferul ilegal al persoanei a primit 4500 de dolari SUA de la fiecare persoană.

În raionul Perecin polițiștii  conform art. 208 din Codul de procedură penală al Ucrainei i-a reținut pe inculpați în timpul unei tentative de transportare ilegală a trei persoane peste graniță. Au fost efectuate o serie de percheziții, inclusiv în apartamente în care au fost cazați migranți ilegali. Au fost confiscate vehicule, precum și 13.500 de dolari prevăzuți pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

Măsurile de depistare  a infracțiunii au fost luate de procurori împreună cu agenți ai Poliției de Migrație Transcarpatice, anchetatori ai Procuraturii  Ujgorod, ofițeri ai departamentului de căutare operativă a Detașamentului de Frontieră Ciop și ai unității speciale KORD.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 551


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți