Social
Redactor: Elvira Chilaru
30 noiembrie 2019

A fost lansat proiectul „Cărți poștale de Crăciun de la Ujgorod – 2019”

A fost lansat proiectul „Cărți poștale de Crăciun de la Ujgorod – 2019”

Cât de des trimitem felicitări de Crăciun familiei sau prietenilor prin poșta obișnuită? De obicei, ne limităm la două sau trei rânduri de salut  prin rețelele de socializare sau într-o conversație telefonică. În zădar!  O carte poștală  cu propria semnătură bucură,  încălzește sufletul, lasă amprente în inimă și în memorie.

Clubul de presă din Ujgorod împreună cu tipografia PrintLineStudio continuă proiectul „cald” – o acțiune artistică și festivă „Felicitare de Crăciun de la Ujgorod”, inițiată  cu succes anul trecut!

Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 16 ani și părinții lor sunt invitați să participe. În perioada 29 noiembrie - 20 decembrie, trimiteți desene (scanări de calitate) cu informații: numele copilului, vârsta  adresele de contact ale părinților  pe e-mail: uzhgorod@cure.org.ua și konkurs.printline@gmail.com marcate Christmascard.

Votați pe  paginile de socializare printlinestudio și Zaholovok.com.ua pe Facebook. Tema desenelor: Ujgorod, iarna, sărbători. Cele 12 desene care au primit cele mai multe like-uri, vor fi tipărite sub formă de cărți poștale și vor fi incluse în setul „Felicitări de Crăciun de la Ujgorod”. Autorii lucrărilor câștigătoare vor primi un delicios premiu festiv, faimă și, bineînțeles, seturi de 12 cărți poștale cu timbre.

Seturile  de cărți  poștale de Crăciun pot fi achiziționate. Iar  din fondurile colectate vor achiziționate  cadouri pentru copiii din Ujgorod din familiile  care au nevoie de atenția noastră mai mult decât alții. Desenați propria felicitare! Faceți ca sărbătorile de iarnă în orașul iubit Ujgorod să fie pline de căldură și veselie !în vederea participării, în comun, la diferite exerciţii militare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 314

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți