Social
22 decembrie 2021

A treia doză de vaccin Covid-19 în regiunea Cernăuți

A treia doză de vaccin Covid-19 în regiunea Cernăuți
22 decembrie 2021

A treia doză de vaccin Covid-19 în regiunea Cernăuți

În regiunea Cernăuți se administrează a treia doză suplimentară împotriva coronavirusului, în special, persoanelor cu sistem imunitar slăbit,  a specificat într-un comentariu pentru UA:Bucovina, directorul adjunct al Departamentului regionald  sănătate Maria Polișciuk.

Cu a treia doză au fost vaccinate 4 persoane. Potrivit fucționarului doza suplimentară se administrează cu vaccinurile AstraZeneka, Pfaizer, Coronovac sau Moderna.

Potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare în regiunea Cernăuți, Oksana Znak, cu cea de-a treia doză au fost vaccinate deocamdată 4 persoane.  Administrarea dozei suplimentare de vaccin se recomandă persoanelor cu HIV, celor cu unele forme de cancer, persoanelor după transplant de organe, pacienții care urmează tratament imunosupresor sau imunomodulator.

Potrivit unui comunicat al Mnisterului de Sănătate, cea d-a 3 doză de vaccin anti-covid se adminsiterează după un interval de la 30 de zile pănă la 3 luni după cea de-a 2 doză. Cei care doresc să se vaccineze urmează să apeleze la centrele sau punctele de vaccinare disponibile.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 230


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți