Social
02 septembrie 2021

Academia de Științe: Rata de infectare Covid-19 în regiunea Cernăuți este în creștere

Academia de Științe: Rata de infectare Covid-19 în regiunea Cernăuți este în creștere
02 septembrie 2021

Academia de Științe: Rata de infectare Covid-19 în regiunea Cernăuți este în creștere

Academia Națională de Științe a numit regiunea cu cea mai mare incidență COVID-19.

Academia Națională de Științe din Ucraina a numit zona în care situația cu răspândirea COVID-19 este "amenințătoare". Incidența infecției cu coronavirus în Ucraina crește într-un ritm relativ moderat, potrivit unui raport publicat pe site-ul Academiei Naționale de Științe din Ucraina.

"În ultimele trei săptămâni, incidența continuă să crească în toți indicatorii cheie. Rata acestei creșteri este inegală și diferă semnificativ în regiuni.  Rata creșterii săptămânale a numărului de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus și a testelor pozitive a crescut cu 10-30%, iar numărul de spitalizări cu aproape 10% ", se specifică în comuncat, citat de gordonua.com

Într-una dintre regiunile Ucrainei, conform analizei oamenilor de știință, există o răspândire semnificativă a infecției cu coronavirus. Astfel, cele mai mari rate de infecții cu COVID se înregistrează în prezent în regiunea Cernăuți, se specifică în raportul Academiei Naționale de Științe din Ucraina.

„Cea mai amenințătoare situație este în regiunea Cernăuți, unde incidența este cea mai mare. În raport. În plus, regiunea nu numai că are cea mai mare incidență, dar are și cea mai mare rată de infecție”, potrivit raportului. Se remarcă faptul că numărul de teste pozitive și cazuri de coronavirus s-a triplat în ultimele două săptămâni, iar numărul spitalizărilor s-a dublat în regiunea Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 487


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți