Social
15 februarie 2022

Accident fatal la Boian, regiunea Cernăuți. Un bărbat de 26 de ani a murit pe loc

Accident fatal la Boian, regiunea Cernăuți. Un bărbat de 26 de ani a murit pe loc
15 februarie 2022

Accident fatal la Boian, regiunea Cernăuți. Un bărbat de 26 de ani a murit pe loc

În localitatea Priprutia (Lehuceni) comuna Boian s-a produs un accident, ce s-a soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 26 de ani. Accidentul a fost produs de un angajat al serviciului fiscal din regiune.

Participantul la accident a fost reținut, ulterior s-a constatat că a consumat droguri și alcool, a specificat într-un comentariu pentru UA:Bucovina, purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Investigații din Hmelnițki, Caterina Gherasimiuc.

Potrivit comunicatului, vineri seara, un șofer al mașinii Volkswagen s-a tamponat violent de un BMW, șoferul căruia a murit pe loc. La volanul Volkswagen se afla un angajat al Inspectoratului Fiscal Noua Suliță din regiunea Cernăuți, care ulterior a fost reținut. În prezent este abordată problema demiterii bărbatului din funcție.

Sancțiunile articolului pentru conducerea în stare de ebrietate și încălcarea regulilor de circulație prevăd închisoare de până la 10 ani cu privarea de dreptul de a conduce mașina pentru o perioadă de până la 10 ani.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 725


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți