Social
03 martie 2022

Accident grav, soldat cu doi morți

Accident grav, soldat cu doi morți
03 martie 2022

Accident grav, soldat cu doi morți

Două mașini s-au ciocnit violent în satul Tărășeni, regiunea Cernăuți. Accidentul s-a produs pe șoseaua spre punctul de trecere a frontierei Porubna.     

Două persoane au murit înainte de sosirea ambulanței, se comunică pe site-ul departamentului regional al Poliției Naționale.

Potrivit poliției, accidentul s-a petrecut pe 2 martie la ora 20:30. Un locuitor din Kiev, care conducea Toyota Camry s-a lovit de un autoturism Skoda Octavia condusă de un cernăuțean. Acesta din urmă și pasagerul turkmen din salonul mașinii au murit pe loc.

Potrivit informației postate pe pagina de Facebook a Procuraturii regionale, un fost deputat al Radei Supreme este suspectat de provocarea accidentului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 503


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți