Social
Redactor: Marin Gherman
09 februarie 2022

Acțiune de caritate pentru elevii români din regiunea Cernăuți (VIDEO)

Acțiune de caritate pentru elevii români din regiunea Cernăuți (VIDEO)
09 februarie 2022

Acțiune de caritate pentru elevii români din regiunea Cernăuți (VIDEO)

Un copil are nevoie de încurajare, la fel cum o plantă are nevoie de soare şi de apă, spun înțelepții. De sprijin și mângâiere au mai ales nevoie copiii români din regiunea Cernăuți, Ucraina. Angajații Companiei THOUGHTWORKS Romania se implică de mai mulți ani în diverse proiecte caritabile de susținere a copiilor din zonele defavorizate.

În premieră, un astfel de proiect a fost realizat și într-o comunitate istorică. La începutul lunii februarie a.c., 11 ghiozdane cu tablete performante, caiete, rechizite școlare, jucării și dulciuri au ajuns la copiii români din regiunea Cernăuți. Darurile au fost oferite unor elevi din satele Culiceni, Mihoreni, Sinăuți – localități cu o istorie românească bogată, cu tradiții, cu oameni blânzi, dar și luptători, indiferent de greutățile vieții. Copiii români au promis că vor fi cuminți și că vor păstra vie limba română în regiunea Cernăuți.

Părinții elevilor au adus mulțumiri cu lacrimi în ochi angajaților si colaboratorilor companiei Thoughtworks Romania care s-au ocupat cu strângerea de fonduri pentru copiii din regiunea Cernăuți, precum și Consulatului General al României la Cernăuți care a sprijinit acest proiect.

Detalii – în reportajul BucPress TV Cernăuți.

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 625


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți