Social
Redactor: Mariana Struț
09 martie 2022

Adăpost pentru refugiați: În Ucraina funcționează un site cu locuințe

Adăpost pentru refugiați: În Ucraina funcționează un site cu locuințe
09 martie 2022

Adăpost pentru refugiați: În Ucraina funcționează un site cu locuințe

Locuitorii regiunii Cernăuți sunt îndemnați să declare dacă au  locuri libere în casele lor. Se poate raporta pe un site special.

Datorită faptului că s-au deschis coridoare umanitare în regiunile afectate de război din Ucraina, cererea de locuințe și mâncare caldă este de așteptat să crească și în regiunea Cernăuți.

Acest lucru a fost raportat de Administrația Militară Regională Cernăuți.

Prin urmare, locuitorii regiunii Cernăuți sunt îndemnați să raporteze locurile vacante din casele lor. Se poate raporta despre locuri libere în casă sau apartament pe site-ul special „Adăpost”.

„Un mesaj important pentru cei care au ocazia să găzduiască oameni buni din regiunile afectate! Oamenii au nevoie de ajutorul dumneavoastră! Prin au început să funcționeze Coridoarele verzi prin care cetățenii se pot refugia din orașele și localitățile cele mai afectate. În zilele următoare ne așteptăm la o creștere a cererii de locuințe și mâncare caldă! Rugăm să nu uitați de site-ul ”Adăpost”, unde puteți plasa anunțuri referitor la locurile pentru adăpost în casa dvs.! De la începutul războiului, aproape 5.000 de adăposturi au fost oferite de oameni grijulii în toate regiunile Ucrainei! Alăturați-vă, plasați anunțurile pe site-ul Adăpost! Cea mai mare putere a noastră este în Unitate!”, se arată în mesaj.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 308


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți