Social
Redactor: Elvira Chilaru
11 octombrie 2019

Adeverințele medicale vor fi anulate în Ucraina - inițiativa Ministerului Sănătății

Adeverințele medicale vor fi anulate în Ucraina - inițiativa Ministerului Sănătății

Ministerul Sănătății al Ucrainei intenționează să anuleze adeverințele medicale și alte documente birocratice care au o „componentă de corupție”, a anunțat Zoryana Skaletska, ministrul Sănătății din Ucraina.

„Dosarele medicale trebuie să îndeplinească standardele țărilor Uniunii Europene. Trebuie să abandonăm documentele și informațiile birocratice. Mai ales din partea celor care au fost depășiți de schemele de corupție. Planificăm să desființăm adeverințele și documentele care împiedică funcționarea eficientă a asistenței medicale”, a afirmat ministrul.

În  prezent, Ministerul Sănătății colectează recomandări de la experți și cetățeni cu privire la anularea adeverințelor, care  pot fi trimise pe pagina oficială de Facebook a departamentului. De asemenea, vor fi înființate grupuri de lucru pentru a elabora proiectele de decizii privind anularea acestora.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 446

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți