Social
Redactor: Mirela Amarie
11 martie 2022

Administrația Militară Regională Cernăuți: Grădinițele pot funcționa online

Administrația Militară Regională Cernăuți: Grădinițele pot funcționa online
11 martie 2022

Administrația Militară Regională Cernăuți: Grădinițele pot funcționa online

Grădinițele, precum și instituțiile de învățământ secundar general din regiunea Cernăuți, pot lucra online prin intermediul platformei Mr.Leader, a declarat adjunctul șefului Administrației Militare Regionale Cernăuți, Irina Isopenko.

„A fost creat și lansat de Vladimir Voronov înainte de război, investind mult timp, efort și resurse, dar acum a făcut platforma gratuită, astfel încât tinerii ucraineni să se poată dezvolta chiar și în condițiile dificile actuale”, a spus Irina Isopenko.

 Mr.Leader este prima platformă inovatoare din Ucraina pentru dezvoltarea timpurie a copiilor. Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 - 6 ani. Materialele și sarcinile sunt pentru educatorii și părinții care nu au o educație pedagogică. Acesta este primul program pentru grădinițe, care include nu numai dezvoltarea copiilor, ci și îngrijirea și monitorizarea - instruirea copilului. Ajută la dezvoltarea creativității copiilor, sociabilității, gândirii critice și colaborării.

Pe site puteți găsi un program alcătuit pentru fiecare zi cu toate materialele și imaginile educaționale necesare (mai mult de 100 de mii de ilustrații originale).

Sistemul este foarte ușor de folosit, trebuie să urmați următorii pași:

  • accesați canalul Telegram și înregistrați-vă;
  • înregistrați-vă pe site ca părinte sau grădiniță și alegeți vârsta copilului;
  • activați accesul gratuit la program.

 „Sunt încrezătoare că pacea va veni în curând și vom trăi și vom studia cu toții în Ucraina, care are un viitor fericit”, a adăugat adjunctul șefului Administrației Militare Regionale Cernăuți, Irina Isopenko.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 249


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți