Social
Redactor: Sergiu Barbuța
20 iulie 2021

Admitere 2021. Care sunt cele mai solicitate specialități în universitățile din Cernăuți

Admitere 2021. Care sunt cele mai solicitate specialități în universitățile din Cernăuți

De la începutul campaniei de admitere 2021 - 2022, în universitățile din Cernăuți au fost depuse peste 12.000 de cereri.

Potrivit datelor comisiilor de admitere, la Universitatea Națională „Iurii Fedkovici” s-au înregistrat circa 10 mii de cereri. Reprezentanta comisiei, Olga Vdovicenko, a subliniat că cele mai solicitate specialităţi de către abiturienţi sunt „Dreptul” și „Relații Internaționale”. De asemenea, au fost depuse multe cereri pentru studiul limbilor străine.

La Universitatea Bucovineană de Stat de Medicină au fost depuse peste 2.000 de cereri. Cea mai solicitată specialitate rămâne „Medicina”.

Rezultatele campaniei de admitere se vor face până pe data de 28 iulie. Termenul-limită pentru depunerea dosarelor de participare la concurs de admitere la locurile bugetare este 2 august.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu  

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 359


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți