Social
Redactor: Elvira Chilaru
07 octombrie 2021

Amendă în sumă de 8 euro pentru răspândirea falsurilor legate de COVID-19 – Judecătoria din Transcarpatia

Amendă în sumă de 8 euro pentru răspândirea falsurilor legate de COVID-19 – Judecătoria din Transcarpatia
07 octombrie 2021

Amendă în sumă de 8 euro pentru răspândirea falsurilor legate de COVID-19 – Judecătoria din Transcarpatia

Un transcarpatian  va plăti o amendă de 225 grivne  (circa 8 euro). Această decizie a fost luată de Judecătoria din Mijghirya, regiunea Transcarpatia, notează Agenția BucPress.

Conform dosarului, din 22 martie până în 10 august 2021, bărbatul a distribuit postări despre pandemie, informații în care sunt date false, infirmate de proiectele de voluntari. În total, bărbatul a distribuit 16 astfel de postări. Încălcările au fost înregistrate de ofițerii SBU.

"Acest lucru este confirmat de actul de revizuire a site-ului web, compilat de un angajat al Serviciului de securitate din Ucraina din 25.08.2021 și capturile de ecran din resursa web a rețelei sociale Facebook", se specifică în dosar.

Judecătoria districtului Mijghirya a găsit suspectul vinovat de răspândirea unor zvonuri false (articolul 173-1 din Codul infracțiunilor administrative) și a decis să impună suspectului o sancțiune administrativă sub forma unei amenzi de 15 venituri minime fără taxe, în valoare de 255 grivne. De asemenea, el va achita taxă judiciară în favoarea statului în valoare de 454 grivne.

„În caz de neplată a amenzii în mod voluntar în termen de 15 zile de la data livrării către pârât a deciziei de impunere a amenzii, iar în caz de apel împotriva unei astfel de decizii nu mai târziu de 15 zile de la data notificării, suspectul va achita  dubla amendă de 510 grivne", se spune în hotărâre.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 430


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți