Social
Redactor: Elvira Chilaru
29 septembrie 2021

Antreprenor, care a falsificat certificate de vaccinare COVID-19, depistat în Transcarpatia

Antreprenor, care a falsificat certificate de vaccinare COVID-19, depistat în Transcarpatia
29 septembrie 2021

Antreprenor, care a falsificat certificate de vaccinare COVID-19, depistat în Transcarpatia

În timpul lucrărilor operative, ofițerii Departamentului de Poliție pentru Migrație din Transcarpatia  au aflat că un om de afaceri în vârstă de 25 de ani din raionul Hust a fost implicat în falsificarea certificatelor de vaccinare COVID-19.

Bărbatul elaborează  documente pentru călătorie și angajare în străinătate. Ulterior, când au intrat în vigoare noi restricții din cauza carantinei, inculpatul a inclus pe lista serviciilor sale eliberarea ilegală a certificatelor de vaccinare. Prețul unui  certificate  falsificat a fost de 50 de dolari SUA, iar întregul pachet de documente necesare pentru a călători în străinătate - 200 de dolari.

Astăzi, împreună cu anchetatorii Detașamentului  de Poliție №1 al Departamentului de Poliție al raionului Ujgorod, agenții au efectuat o percheziție sancționată de instanță la locul de muncă al suspectului. Drept urmare, poliția a confiscat de la birou opt certificate internaționale de vaccinare COVID-19 cu sigilii medicale și semnături ale medicilor, precum și echipamente informatice cu formulare electronice disponibile ale acestor documente.

Poliția a deschis un dosar penal în temeiul articolului 358 partea 1 din Codul penal al Ucrainei, adică falsificarea documentelor, sigiliilor, ștampilelor și formularelor, vânzarea sau utilizarea documentelor falsificate, de sigilii, ștampile. Pentru astfel de acțiuni, inculpatul se confruntă cu o pedeapsă de la o amendă la restricționarea libertății de până la doi ani.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 317


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți