Social
Redactor: Elvira Chilaru
20 aprilie 2022

Aproape 2.000 de medici din străinătate au depus cereri pentru a lucra în Ucraina

Aproape 2.000 de medici din străinătate au depus cereri pentru a lucra în Ucraina
20 aprilie 2022

Aproape 2.000 de medici din străinătate au depus cereri pentru a lucra în Ucraina

Medicii din străinătate s-au oferit drept voluntari pentru a ajuta medicii ucraineni în timpul războiului. Ministerul Sănătății al Ucrainei a primit deja aproape 2.000 de astfel de cereri de la medici străini.

Acest lucru a fost anunțat de președintele Comisiei Radei Supreme pentru sănătate națională, îngrijire medicală și asigurări medicale Mihaylo Raduţki.

"Aproape 2.000 de medici din alte țări au depus cerere la Ministerul Sănătății al Ucrainei pentru a veni să lucreze în Ucraina. Specialiștii medicali străini cu experiență îi vor ajuta pe medicii noștri să trateze răniții, precum și să le ofere medicilor noștri, adevărați eroi, șansa de a se odihni", a spus șeful Comisiei Radei Supreme.

Astfel, în Lituania, s-au oferit  300 de medici pentru a ajuta  Ucraina - mai sunt 1,1 mii de specialiști germani care au depus  deja cereri şi sunt gata să lucreze cu medicii ucraineni în timpul războiului, spune Raduţki.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 157


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți