Social
Redactor: Mariana Struț
09 august 2021

Arbitrul din regiunea Cernăuți declarat cel mai bun judecător al Jocurilor Olimpice

Arbitrul din regiunea Cernăuți declarat cel mai bun judecător al Jocurilor Olimpice
09 august 2021

Arbitrul din regiunea Cernăuți declarat cel mai bun judecător al Jocurilor Olimpice

Arbitrul de box din regiunea Cernăuți a fost recunoscut drept cel mai bun judecător al Jocurilor Olimpice din Tokyo din 2020.

Titlul corespunzător de arbitru a fost acordat de comitetul organizator al turneului olimpic de box. Acest lucru a fost raportat de Agenția de Știri ACC cu referire la Federația de Box din Ucraina.

Se remarcă faptul că judecătorul categoriei internaționale AIBA (3 stele) Pavlo Vasilinciuk din Ucraina a fost recunoscut drept cel mai bun judecător al Jocurilor Olimpice din 2020 în Tokyo.

Potrivit serviciului de presă al Federației de Box din Ucraina, Pavlo Vasilinciuk a fost singurul reprezentant al Ucrainei din 36 de arbitri din Corpul Judiciar Internațional Tokyo 2020.

„În total, conaționalul nostru a participat la 10 lupte ca arbitru în ring și 32 de lupte ca membru al echipei de judecată. Îl felicităm pe Pavel cu acest premiu extrem de onorabil, care confirmă autoritatea boxului ucrainean și, în special, al celui din regiunea Cernăuți, în lume ", a declarat Federația.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 384


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți