Social
26 martie 2022

Armata are nevoie de oameni cu experiență de luptă

Armata are nevoie de oameni cu experiență de luptă
26 martie 2022

Armata are nevoie de oameni cu experiență de luptă

În regiunea Cernăuți sunt mobilizați militari care au servit înainte de 2014 și au experiență de luptă. Ceilalți mai întâi trebuie să termine un curs de antrenament militar.

Despre acest lucru a vorbit la postul de radio UA:Bucovina Tetiana Popovici, purtătorul de cuvânt al Centrului regional de recrutare și asistență socială Cernăuți.

Ea a subliniat că pot fi recrutați bărbații care au absolvit cursul de instruire de la catedrele militare, precum și recruții care au specialități necesare forțelor armate.

„Astfel de persoane sunt luate în considerare în mod individual. Totuși, avem nevoie de oameni care au vreo experiență de luptă. În acest moment nu este nevoie să recrutăm persoane fără experiență”, spune Tetiana Popovici.

Potrivit funcționarei, astăzi la comisariatele militare vin mulți oameni care nu au experiență militară, dar sunt dispuși să lupte pentru patrie. Ei sunt direcționați spre unitățile sau centrele militare pentru a fi antrenați. 

Femeile sunt recrutate în mod voluntar. Pregătirea militară durează de la 7 la 20 de zile.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 625


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți