Social
Redactor: Elvira Chilaru
12 august 2021

Atenție! Hoți cu experiență în Transcarpatia

Atenție! Hoți cu experiență în Transcarpatia
12 august 2021

Atenție! Hoți cu experiență în Transcarpatia

În  11 august, agenții Departamentului de investigații strategice din regiunea Transcarpatia, împreună cu anchetatorii departamentului de poliție al raionului Ujgorod, au reținut organizatorul și unul dintre participanți imediat după comiterea unei infracțiuni în Ujgorod.

În timpul percheziției a fost confiscate  un seif metalic, bani, carduri bancare și telefoane mobile, un set de chei și alte instrumente folosite pentru comiterea furtului. Deținuții sunt rezidenți ai regiunii Lviv. Au o experiență criminală considerabilă - „specializați” în furt și jafuri, pentru care și-au ispășit în mod repetat pedeapsa. În prezent, s-a stabilit implicarea organizatorului și a membrilor grupului infracțional în comiterea infracțiunilor în Ujgorod. De asemenea, conform informațiilor disponibile, acest grup a comis furturi în regiunile Lviv, Ivano-Frankivsk și Ternopil.

În prezent, două persoane au fost reținute în conformitate cu art.208 din Codul de procedură penală din Ucraina. Se iau măsuri pentru a stabili unde se află un alt membru al grupului infracțional. Pentru infracțiunile săvârșite, inculpații pot primi de la 7 la 12 ani de închisoare cu confiscarea bunurilor, potrivit Departamentului de Investigații Strategice al Poliției Naționale din Ucraina.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 257


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți