Social
27 ianuarie 2022

Atenție, șoferi! Ceaţă şi drumuri cu porţiuni de polei în regiunea Cernăuți

Atenție, șoferi! Ceaţă şi drumuri cu porţiuni de polei în regiunea Cernăuți
27 ianuarie 2022

Atenție, șoferi! Ceaţă şi drumuri cu porţiuni de polei în regiunea Cernăuți

Un pasager a decedat într-un accident din localitatea Dubivți, raionul Cernăuți. Două mașini s-au ciocnit frontal pe șosea, se comunică pe site-ul departamentului regional al poliției naționale.

Potrivit poliției din regiune, un localnic care conducea un Chevrolet nu a cedat prioritate unei mașini Audi și s-a ciocnit cu aceasta. În rezultatul accidentului ce s-a produs în data de 25 ianuarie, un pasager din autoturismul Chevrolet în vârstă de 36 de ani a murit pe loc, iar șoferul autoturismului a fost internat la secția de terapie intensivă, a specificat într-un comentariu pentru audiovizualul public UA:Bucovina, un medic de la secția de Primiri Urgențe a spitalului.

Poliția a demarat acțiuni în temeiul articolului privind încălcarea regulilor de circulație rutieră.

Ieri, 26 ianuarie, în apropiere de un complex turistic din localitatea Boian, raionul Cernăuți, s-a produs un accident rutier fără victime. Șoferul unui camion Mercedes a intrat într-un șanț și s-a răsturnat, a declarat într-un comentariu pentru UA:Bucovina, purtătoarea de cuvânt a poliției regionale de patrulare, Vita Krivoruciko. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 308


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți