Social
14 aprilie 2022

Bărbații evacuați la Cernăuți din alte orașe sunt luați în evidența militară

Bărbații evacuați la Cernăuți din alte orașe sunt luați în evidența militară
14 aprilie 2022

Bărbații evacuați la Cernăuți din alte orașe sunt luați în evidența militară

Bărbații care s-au refugiat la Cernăuți din alte orașe ale Ucrainei trebuie să  se înregistreze la comisariatul militar în decurs de 48 de ore.

Pentru aceasta urmează să se prezinte la cel mai apropiat centru de recrutare. Persoanele de vârsta recrutării, care omit evidența militară, sunt deja urmăriți penal, se comunică pe pagina de Facebook a centrului regional de recrutare și asistență socială.

Recruții și rezerviștii sosiți din alte regiuni, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, trebuie să se pună la evidența militară, se specifică în hotărârea Consiliului de apărare al regiunii Cernăuți și în ordinul șefului administrației militare regionale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al centrului regional de recrutare, Tetiana Popovici, în special, pentru sustragerea de la luarea în evidenţa militară se prevede răspundere administrativă, iar sustragerea de la mobilizare se pedepsește cu închisoarea.

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1034


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți