Social
Redactor: Marin Gherman
11 noiembrie 2021

Box: Promotorul lui Oleksandr Usik va demara discuţiile pentru meciul revanşă cu Anthony Joshua

Box: Promotorul lui Oleksandr Usik va demara discuţiile pentru meciul revanşă cu Anthony Joshua
11 noiembrie 2021

Box: Promotorul lui Oleksandr Usik va demara discuţiile pentru meciul revanşă cu Anthony Joshua

Aleksandr Krasiuk, promotorul boxerului ucrainean Oleksandr Usik, noul campion mondial WBA, WBO, IBF şi IBO la categoria grea, va demara în curând discuţiile pentru stabilirea locului de disputare a meciului revanşă cu britanicul Anthony Joshua, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Joshua, fostul campion mondial al celor patru versiuni, a fost învins la puncte cu o decizie unanimă de surprinzătorul Oleksandr Usik, în meciul disputat la 25 septembrie pe stadionul Tottenham din Londra.

Eddie Hearn, promotorul lui Joshua, a anunţat din luna octombrie că a activat clauza din contract pentru un meci revanşă care ar putea avea loc în luna martie.

''Plănuim o întâlnire cu Eddie Hearn în următoarele săptămâni pentru a iniţia activităţile pentru meciul revanşă. Avem trei opţiuni pe masă: Marea Britanie, Ucraina şi Orientul Mijlociu. Sperăm ca până la finele lui 2021 să fim în situaţia de a lua decizia finală'', a declarat Krasiuk pentru Sky Sports.

Hearn ar dori ca meciul revanşă să aibă loc tot în Marea Britanie: ''Am avut tatonări pentru a organiza această luptă undeva în lume, dar ultima oară am avut parte de un spectacol masiv şi evident de această dată este vorba de o luptă mult mai mare''.

Usik, 34 ani, supranumit ''Pisica'', fost campion al centurilor unificate la categoria grea-uşoară (cruiser), este neînvins în 19 meciuri (13 victorii prin KO), în timp ce Anthony Joshua, 33 ani, numără 24 victorii (22 prin KO) şi două înfrângeri.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 302


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți