Social
02 septembrie 2021

Campania de vaccinare este în plină desfășurare pe teritoriul regiunii Cernăuți

Campania de vaccinare este în plină desfășurare pe teritoriul regiunii Cernăuți
02 septembrie 2021

Campania de vaccinare este în plină desfășurare pe teritoriul regiunii Cernăuți

Nici într-o școală medie de cultură generală din orașul Cernăuți nu s-au vaccinat  împotriva coronaviruslui 80 la sută din numărul total al angajaților.

Cele mai multe imunizărli anti-covid au fost efectuate la școala №25 din oraș - 75% și la liceul №1, unde s-au vaccinat 66% din numărul total al pedagogilor. Despre acest lucru a comunicat într-un comentariu pentru audiovizualul public, șeful departamentului orășenesc al învățământului, Irina Tkaciuk.

În data de 1 septembrie, aproximativ 50% dintre pedagogi s-au vaccinat în liceele num. 3 și 4, iar cel mai mic număr de vaccinări în rândul pedagogilor – la școala num.17 din oraș, precum și la școlile num.27 din Cernăuți și  instituția de învățământ din Ciornovca, unde s-au imunizat anti-covid 15%.

Vom reaminti, că în cursul zilei de ieri au fost confirmate 148 noi cazuri de infecție cu coronavirus, 27 pacienți s-au însănătoșit. În ultimele 24 de ore au fost efectiuate aproximativ 1 500 de teste, potrivit informației postate pe pagina de Facebook a Administrației regionale de stat.

Autoritățile orașului Cernăuți și ale regiunii îmdeamnă cetățenii să se imunizeze anti-covid (CoronaVac, Moderna, Pfizer sau AstraZeneca – n.r.). Astfel, în incinta celui mai mare hipermarket ”Epicentru” din oraș (str. Hotinului) funcțioenază un punct de vaccinare cu program între orele 12:00-18:00, se comuncă pe contul de Facebook a Administrației regionale. De asemenea, pe teritoriul regiunii funcționează 9 centre și puncte de vaccinare, care funcționează zilnic de la 10:00 până la 16:00.

Vom reaminti, centre de vaccinare anti-covid funcționează în incinta Palatulului ”Tineretul Bucovinei” din Cernăuți; la autogara West Bucovina/ str.Ruska, precum și în centrele de sănătate din Storojineț, Hotin, Novodnistrovsk, Vyjnițea, Kițmani.

Agenţia Bucpress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 341


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți