Social
Redactor: Mariana Struț
14 februarie 2022

Câmpurile de lalele din regiunea Cernăuți vor fi din nou deschise pentru vizitatori

Câmpurile de lalele din regiunea Cernăuți vor fi din nou deschise pentru vizitatori
14 februarie 2022

Câmpurile de lalele din regiunea Cernăuți vor fi din nou deschise pentru vizitatori

Antreprenorii care cultivă lalele pe câmpurile din apropierea orașului Cernăuți au declarat că se pregătesc pentru inaugurarea sezonului lalelelor în această primăvară.

Antreprenorul Vladislav Vengriniuk a povestit despre câmpul din Mamaivți. „Câmpul nostru de 3 hectare va funcționa, ne pregătim. De obicei plantăm până la 3 milioane de lalele. Așteptăm vremea favorabilă. La mijlocul lunii aprilie cred că vom putea primi vizitatori. Pregătim noi locații interesante, zone pentru foto”, a spus proprietarul câmpului din Mamaivți.

Miroslava Mereșko, proprietara unui alt câmp, se pregateste și ea de inaugurarea sezonului de lalele în propierea șoselei din localitatea Mahala. Aici au mărit  numărul de flori, au adus noi soiuri.

„Numărul de flori de obicei crește în fiecare an, pentru că bulbii se înmulțesc. Anul acesta vor apărea noi soiuri. Avem circa 3,5 milioane de lalele multicolore. Fanii Văii Lalelelor vor putea admira gama colorată de lalele din nou. Se vor bucura de aroma lor, pentru că fiecare varietate de lalele are propria sa aromă și vor avea oportunitaea de a face poze incredibile. De asemenea, toată lumea va putea cumpăra de la noi flori și bulbi”, a spus Miroslava Mereșko.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 487


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți