Social
Redactor: Elvira Chilaru
10 august 2021

Când începe școala? Profesorii nu vor să se vaccineze

Când începe școala? Profesorii nu vor să se vaccineze
10 august 2021

Când începe școala? Profesorii nu vor să se vaccineze

Profesorii nu vor să se vaccineze. Fenomen îngrijorător. În ce condiții se vor deschide/for fi închise școlile în Ucraina?

Școlile medii de cultură generală, în care sunt vaccinați împotriva noului coronavirus mai puțin de 80% din numărul total al profesorilor, nu vor începe noul an școlar la 1 septembrie.

Potrivit medicului șef sanitar al Ucrainei, Igor Kuzin, în cazul în care se va agrava situația epidemiologică, nu se vor deschide școlile în care 80% dintre profesori nu sunt imunizați anti-Covid-19. Acest lucru se aplică regiunilor incluse în zonele de carantină: „galben”, „portocaliu” și „roșu”.

”Vrem să oferim condiții sigure elevilor la începutul noul an de învățământ", a specificat oficialul. Kuzin a menționat, că nu există nicio legislație care să interzică unei persoane nevaccinate să se prezinte la serviciu. Cu toate acestea, el a subliniat că fiecare profesor ar trebui să fie exemplu pentru elevi și că vaccinarea poate opri răspândirea noului coronavirus.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 705


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți