Social
Redactor: Sergiu Barbuța
17 noiembrie 2021

Câte căsătorii s-au încheiat de la începutul anului în regiunea Cernăuți

Câte căsătorii s-au încheiat de la începutul anului în regiunea Cernăuți
17 noiembrie 2021

Câte căsătorii s-au încheiat de la începutul anului în regiunea Cernăuți

De la începutul anului, în regiunea Cernăuți s-au înregistrat la oficiile de stare civilă 4.312 căsătorii. 1.138 de tineri căsătoriți au apelat la serviciul „Căsătoria într-o singură zi”, comunică Departamentul Interregional Sud-Vest al Ministerului Justiției pe Facebook.

Programul Ministerului Justiție „Căsătoria într-o singură zi” oferă tinerilor posibilitatea de a se căsători printr-o procedură simplificată. Este destul ca cuplurile îndrăgostite să depună pașapoartele organizatorului și o cerere corespunzătoare. Înregistrarea declarației de căsătorie se face după 24 de ore de la depunerea actelor necesare.

În regiunea Cernăuți serviciul „Căsătoria într-o singură zi” este prestat de mai mulți organizatori. Mai multe informații despre instituțiile care oferă acest serviciu găsiți accesând linkul de mai jos: 

https://pzmrujust.gov.ua/napriamy-diialnosti/388-derzhavna-reiestratsiia-aktiv-tsyvilnoho-stanu/orhanizatory-pilotnoho-proiektu-shliub-za-dobu/2933-chernivetska-oblast

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 213


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți