Social
Redactor: Mariana Struț
21 octombrie 2021

Cel mai în vârstă locuitor ai regiunii Cernăuți are 107 ani. În total sunt 31 de centenari

Cel mai în vârstă locuitor ai regiunii Cernăuți are 107 ani. În total sunt 31 de centenari
21 octombrie 2021

Cel mai în vârstă locuitor ai regiunii Cernăuți are 107 ani. În total sunt 31 de centenari

În regiunea Cernăuți trăiesc 31 de persoane care au peste 100 de ani. Cel mai în vârstă locuitor a împlinit în luna ianuarie a anului în curs 107 ani. Bărbatul locuiește în satul Milieve al raionului Vijnița.

Acest lucru este afirmat în răspunsul emis de Departamentului regional de protecție socială la cererea UA Bucovina.

În orașul Cernăuți locuiesc opt oameni longevivi, care vor împlini în acest an 100-103 ani. Trei oameni longevivi locuiesc în raionul Vijnița. Aceștia sunt un locuitor de 100 de ani din satul Zamohîla, un locuitor de 104 de ani din Koritne și un locuitor de 107 de ani din Milievo.

În districtul Nistrean sunt opt oameni longevivi: cinci dintre ei au ajuns la centenar. Sunt din satele Babyn, Nedoboivtsi, Balkivtsi, Klishkivtsi și Romankivtsi. Doi oameni au 101 ani, locuiesc în satele Zelene și Burdyug. O persoană din satul Kruglyk va împlini 102 ani anul acesta.

Cei mai longevivi oameni din districtul Cernăuți - 12. Șase persoane din satele Cuciurul Mic , Strointsi, Costiceni, Rarencia, Tărăsăuți, și Stercea vor împlini anul acesta 100 de ani. Cinci cetățeni au 101 ani, locuiesc în satele Jilivka, Târnauca, Gadila, Turiatca și Iordănești. Și un cetățean care a împlinit vârsta de 103 ani, locuiește în satul Pătrăuții de Sus.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 400


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți