Social
Redactor: Elvira Chilaru
10 aprilie 2022

Cel puțin 176 de copii au fost uciși de agresorii ruși în Ucraina

Cel puțin 176 de copii au fost uciși de agresorii ruși în Ucraina
10 aprilie 2022

Cel puțin 176 de copii au fost uciși de agresorii ruși în Ucraina

Reprezentanții justiției juvenile au stabilit că 176 de copii au murit în urma agresiunii armate a Rusiei în Ucraina. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Oficiului Procurorului General.

„Peste 500 de copii au fost răniți în Ucraina ca urmare a agresiunii armate pe scară largă din partea Federației Ruse. 176 de copii au fost uciși și peste 324 au fost răniți”, se arată în comunicat.

Se observă că cifrele nu sunt definitive, întrucât se lucrează la stabilirea lor în locurile ostilităților active, în teritoriile ocupate temporar și în cele recent eliberate.

Conform datelor primite de procurorii pentru minori, cel mai mult au avut de suferit copiii din Donețk - 102, Kiev - 91, Harkiv - 76, Cernihiv - 50, Mykolaiv - 40, Luhansk - 35, Zaporijia - 22, Herson - 29, capitala - 16, Sumy - 16, Jytomyr – în 15 regiuni.

„Lângă Gostomel, în regiunea Kiev, a fost găsită o mașină împușcată în care a murit o familie cu un copil care avea puțin peste un an”, au sus reprezentanții Procuraturii Generale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 243


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți