Social
Redactor: Mirela Amarie
02 aprilie 2022

Cele mai originale încercări ale bărbaților de trecere a frontierei de stat a Ucrainei

Cele mai originale încercări ale bărbaților de trecere a frontierei de stat a Ucrainei
02 aprilie 2022

Cele mai originale încercări ale bărbaților de trecere a frontierei de stat a Ucrainei

De la începutul războiului din Ucraina, peste 550.000 de ucraineni s-au întors în țară din străinătate. Majoritatea sunt bărbați. Cu toate acestea, dacă până acum unii se întorc pentru a intra în rândurile voluntarilor, alții caută modalități de evadare din țară.

Serviciul de Stat de Grăniceri al Ucrainei a publicat primele 7 cazuri ale celor mai originale încercări de trecere a frontierei.

O ambulanță s-a apropiat de punctul de control Orlivka (regiunea Odesa). În cabina ei era un bărbat care pretindea că este bolnav. Pentru a părăsi țara, bărbatul a chemat o ambulanță din Bulgaria la Kiev.

În Transcarpatia, la punctul de control Ujgorod, un tată și un fiu s-au prefăcut că sunt dintr-o familie cu mulți copii. Au încercat să ajungă în Slovacia cu cinci certificate de naștere false.

Pentru a ajunge în România, la punctul de control Orlivka, un bărbat s-a ascuns sub scaunul mașinii.

La punctul de control Malîi Bereznîi, din Transcarpatia, un bărbat a arătat un certificat de deces al soției sale și a insistat că a rămas cu doi fii. Polițiștii de frontieră au constatat că certificatul și sigiliul erau false.

O femeie cu un copil a atras atenția polițiștilor de frontieră la punctul de control Porubne (regiunea Cernăuți). De fapt, femeia era un bărbat deghizat foarte iscusit. Bărbatul, locuitor al Kievului, a încercat să treacă granița cu pașaportul soției sale, îmbrăcat în haine de femeie, machiat și cu perucă.

La punctul de control Mohyliv-Podilskyi (Moghilău, regiunea Vinița), un bărbat din regiunea Lugansk a oferit polițiștilor de frontieră un bilet militar pe care scria că a fost scutit de serviciul militar din cauza „nașterii dificile”.

La punctul de control Rosoșani (din raionul Chelmenți), polițiștii au găsit într-o cutie cu scutece și alte lucruri pentru copii un bărbat ascuns, transportat de soție.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 331


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți