Social
17 februarie 2022

Cernăuți: A fost elabortă harta interactivă a adăposturilor anti-bombă

Cernăuți: A fost elabortă harta interactivă a adăposturilor anti-bombă
17 februarie 2022

Cernăuți: A fost elabortă harta interactivă a adăposturilor anti-bombă

Cernăuți: Harta interactivă a adăposturilor anti-bombă. Primarul orașului Cernăuți, Roman Kliciuk a făcut apel către locuitorii  orașului să verifice subsolurile pentru adăpost în caz de amenințare cu invazie militară, potrivit UA:Bucovina.

Harta interactivă a adăposturilor anti-bombe a fost elaborată de Departamentul serviciului pentru situații de urgență, sunt indicate subsolurile și cele mai simple adăposturi. De asemenea, sunt unele indicatoAre pe clădirile cu adăposturi anti-bombă din spitale și întreprinderi.  

Se recomandă ca intrarea în aceste subsoluri să nu fie blocată, iar în caz de necesitate, în astfel de adăposturi anti-bombă să fie aduse bănci, rezerve de apă potabilă și alimente.

În adăposturi, oamenii se vor putea proteja de bombardamente și împușcături. Adăposturile antibombe trebuie să fie telefonizate, să fie asigurate cu apă potabilă până la 2 litri de persoană și stingătoare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 355


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți