Social
10 iunie 2021

Cernăuți: Amendă în valoare de 17 mii de grivne, în loc de 50 de euro pentru contrabandă

Cernăuți: Amendă în valoare de 17 mii de grivne, în loc de 50 de euro pentru contrabandă

Pentru încercarea de a trece ilegal frontiera ucraineano-română cu contrabandă de țigări, au fost reținute 6 persoane din regiunea Cernăuți, printre aceștea fiind și minori.

Astfel, la frontieră, în apropiere de loclaitatea Fântâna Albă au fost depistate  28 de colete voluminoase cu țigări de contrabandă. Persoanele, care intenționau să transporte lotul de contrabanda peste frontieră, au încercat să fugă - polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de avertizare. Despre acest lucru a declarat pentru UA:Bucovina  secretarul de presă al detașamentului Cernăuți de grăniceri, Serhii Brovko.

Potrivit acestuia, tinerii reținuți de grăncieri au recunoscut, că au fost angajați pentru contrabanda de țigări. Fiecăruia i s-a promis 50 de euro pentru tentativa de contrabandă. Acum, tinerii vor fi penalizați cu o amendă în valoare de peste 17 mii de grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 385


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți