Social
07 octombrie 2021

Cernăuți: Apel la donare de sânge pentru tânăr grav traumat

Cernăuți: Apel la donare de sânge pentru tânăr grav traumat
07 octombrie 2021

Cernăuți: Apel la donare de sânge pentru tânăr grav traumat

În Cernăuți a fost anunțată o campanie de colectare de sânge pentru un motociclist, care s-a traumat la o repetiție înainte de marcarea Zilei orașului.

Bărbatul este internat în secția de trapie intensivă a Spitalului clinic de urgență și necesită transfuzii de sânge, a declarat într-un comentariu pentru audiovizualul public, directorul Centrului de transfuzie sanguină, Angelica Calancea.

Angajații centrului nu au numit grupa de sânge, referindu-se la confidențialitatea informațiilor. Poate fi numită doar potențialilor donatori.

Puteți dona sânge la centrul situat pe strada Ukrainska-36 din Cernăuți, cu un program între orele 08:00 – 13:00. Condiție obligatorie: persoană trebuie să fie trecută de vârsta majortaului și să cântărească cel puțin 50 de kg.

Vom reaminti, sâmbătă, 1 octombrie, în timpul acțiunilor consacrate Zilei orașului Cernăuți s-a traumat un motociclist (mama tânărului traumat este deputat în Consiliul orășenesc și director în exercițiu al unui liceu din oraș – n.r.) din cauza unui truc riscant pe trambulină (traumatism craniocerebral închis). Șeful de secție a unității spitalicești, Igor Kostiv a refuzat să comenteze starea de sănătate a pacientului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 249


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți