Social
09 septembrie 2021

Cernăuți: Autoturism spart ziua în amiaza mare

Cernăuți: Autoturism spart ziua în amiaza mare
09 septembrie 2021

Cernăuți: Autoturism spart ziua în amiaza mare

Autoturism spart ziua în amiaza mare. Directorul Parcului ”Octombrie” din Cernăuți, Iuri Voronka, a chemat poliția în legătură cu distrugerea intenționată a mașinii acestuia.

Astfel, în data de 6 septembrie, persoane neidentificate au spart geamurile mașinii și au deteriorat capota și farul din față, acestea intercalându-se cu activitatea sa profesională, a specificat Voronca. Mașina directorului era parcată în apropierea clădirii administrației parcului, dar a fost sparta doar autoturismul directorului. Potrivit lui Voronca, suma preliminară a pierderilor este estimată la 60 mii de grivne. Incidentul are puncte de tangență cu verificarea activității antreprenorilor, proprietari de restaurante și cafenele situate pe teriroriul parcului. Recent directorul s-a adresat poliției din cauza exploatării  ilegale a copacilor și utilizarea terenurilor din  parc. Potrivit lui Voronca, mașina putea fi deteriorată de către proprietarul complexului ”Halabuda”, Oleksandr Batiukevici.

Într-un comentariu penrtru audiovizualul public, Batiukevici a agrumentat că astfel de învinuiri sunt neîntemeiate. Poliția a înregistrat cererea lui Voronka despre distrugerea intenționată a bunurilor personale, a specificat într-un comentariu pentru UA:Bucovina, purtătorul de cuvânt al poliției din regiune, Tatiana Andriiciuk.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 443


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți