Social
12 august 2021

Cernăuți: Cei care se bucură de înlesniri, ofensați și batjocoriți la ei acasă

Cernăuți: Cei care se bucură de înlesniri, ofensați și batjocoriți la ei acasă
12 august 2021

Cernăuți: Cei care se bucură de înlesniri, ofensați și batjocoriți la ei acasă

Șoferul unei rute de microbuz din localitatea Stercea, regiunea Cernăuți,  este acuzat de faptul că acesta a refuzat unui participant la operațiunile antiteroriste din estul Ucrainei, să călătorească gratuit (categoria de cetățeni, care se bucură de înlesniri în transportul public).

Unii pasageri din microbuz au insistat asupra respectării dreptului veteranului la călătoria gratuită,  ceea ce a provocat o ceartă serioasă între ie și șofer.

Respectivul incident a fost postat pe contul de Facebook de unul dintre pasageri,  Cornelia Vasilaș. Potrivit autorului, șoferul a fost rugat să-i permită veteranului-voluntar al Operațiunii Antiteroriste din stul pro-separatist al Ucrainei, Igor Bejan, să intre în salonul microbuzului,  iar un alt pasager a plătit călătoria veteranului.

Când femeia i-a reamintiti șoferului că participanții la operațiunile antiteroriste sunt incluși în categoria de călători care beneficiază de transport public gratuit,  șoferul a replicat ”eu nu l-am trmis să lupte acolo…”.

Într-un comentariu pentru audiovizualul public din regiunea Cernăuți, veteranul acțiunilor antiteroriste, Igor Bejan, a răspuns că, deocamdată, nu a depus o plângere la poliție. Jurnaliștii  încearcă să contacteze șoferul autobuzului.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 313


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți