Social
19 august 2021

Cernăuți: Continuă campania de vaccinare a copiilor

Cernăuți: Continuă campania de vaccinare a copiilor
19 august 2021

Cernăuți: Continuă campania de vaccinare a copiilor

Mai mult de 130 de copii (cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani) din regiunea Cernăuți au fost imunizați împotriva noului coronavirusului.

Acestora li s-a adminsitrat serul Comirnaty de la Pfizer-BioNTech, a declarat într-un comentraiu pentru audiovizualul public, Oksana Znak, coordonatorul campaniei de vaccianre în regiune.

Copiilor, cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, vacciunul ete administrat în prezența părinților. La etapa actuală, în regiunea Cernăuți au fost imunizați împotriva coronavirusului  70 de copii de această vârstă.

Vom reaminti, adolescenții de această vârstă se pot adresa de sinestătător pediatrului sau medicului de familie pentru vvaccinare. Potrivit Oksanei Znak, deocamdată nu au fost înregistrate complicații după administrarea vaccinului în rândul copiilor.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 314


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți