Social
16 septembrie 2021

Cernăuți: Crește numărul copiilor infectați Covid-19

Cernăuți: Crește numărul copiilor infectați Covid-19
16 septembrie 2021

Cernăuți: Crește numărul copiilor infectați Covid-19

În Spitalul Regional pentru Copii din Cernăuți, doi copii (care s-au născut prematur și cu suspiciuni de coronavirus) se află în secția de terapie intensivă, pentru administrarea suplimentară de oxigen.

Despre acest lucru a declarat într-un comentariu pentru aduiovizualul public, medicul șef adjunct al Spitalului Clinic Regional pentru Copii din Cernăuți, Oksana Znak.

Potrivit acesteia, la mamele nou-născuților a fost confirmată infecția Covid-19. În total, aproape 30 de copii infectați cu noul coronavirus sunt internați în spital. La 112 copii din centrul regional a fost confirmată infecția covid.

"A crescut semnificativ numărul de copii la care a fost confirmată infecția Covid-19. În ultimele 24 de ore au fost spitalizați 19 copii suspectați cu coronavirus. Cu o zi înainte au fost internați 22 de copii, la 9 dintre aceștea s-a confirmat infecția COVID-19", a declarat Oksana Znak.

Potrivit medicului, creșterea treptată a spitalizărilor a început la sfârșitul lunii august. Cu toate acestea, nu se înregistrează o creștere bruscă a numărului de îmbolnăviri în rândul copiilor odată cu începutul anului școlar, afirmă medicul șef adjunct al Spitalului Clinic Regional pentru Copii din Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 305


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți