Social
22 decembrie 2021

Cernăuți: Donează sânge, salvează o viață

Cernăuți: Donează sânge, salvează o viață
22 decembrie 2021

Cernăuți: Donează sânge, salvează o viață

”Donează sânge, salvează o viață!” În cadrul proiectului național ucrainean ”Arta donării de sânge”, astăzi, 22 decembrie, în incinta centrului comercial DEPOt din Cernăuți  este organizată o campanie de donare de sânge cu acompaniament muzical, se comunică pe pagina de Instagram a centrului regional de transfuzie sanguină.

În cadrul acestui eveniment va avea loc și o expoziție foto „Donarea de sânge – salvează viața”. Pentru depășirea stereotipurilor și a temerilor cauzate de donarea de sânge, inițiatorii proiectului vor să demonstreze că donarea de sânge poate salva vieți și ea nu dăunează sănătății oamenilor. Adresa: Cernăuți, strada Principală 265A, centrul comercial DEPOt, etaj 3, ora 10:00 – 13:00.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 191


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți