Social
Redactor: Mirela Amarie
22 ianuarie 2021

Cernăuți: Fără mese gratuite pentru elevii din clasele primare

Cernăuți: Fără mese gratuite pentru elevii din clasele primare

Școlarii din Cernăuți, în 2021, nu vor mai primi gratuit prânzul. Motivul ar fi lipsa finanțării. În ultimele zile ale anului 2020, la o ședință a Consiliului orășenesc, deputații au adoptat bugetul, în care nu se menționează nimic despre cheltuielile pentru mesele elevilor din ciclul primar.

„Micul dejun este anulat pentru elevii din clasele 1-4. Această practică este obișnuită în multe orașe din Ucraina, precum și în Cernăuți. Pentru a economisi fonduri bugetare. Cu toate acestea, au reușit să salveze mesele gratuite pentru categoriile sociale vulnerabile. Documentele financiare nu prevăd organizarea prânzului”, a declarat Irina Zastankevici, șef adjunct al Departamentului Educației din Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 458


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți