Social
Redactor: Mariana Struț
10 mai 2022

Cernăuți: În patru zile transportul public va fi aprovizionat cu combustibilul

Cernăuți: În patru zile transportul public va fi aprovizionat cu combustibilul
10 mai 2022

Cernăuți: În patru zile transportul public va fi aprovizionat cu combustibilul

În decurs a patru zile în orașul Cernăuți se va stabiliza situația în ceea ce privește aprovizionarea transportului public cu combustibil. Din lipsa de combustibil în ultimile zile unele rute nu au fost deservite și microbuzele circulau cu întârziere.

La Cernăuţi, se preconizează că timp de patru zile va fi rezolvată problema asigurării cu combustibil a transportului public. Din lipsa motorinei, trei transportatori nu au ieșit pe traseu, iar mai multe microbusuri n-au respectat graficul de circulație.

Acest lucru a fost declarat pentru audiovizualul public șeful Departamentului de Transport, Petro Lîsak.

Din cauza lipsei de combustibil pe data de 9 mai, microbuzele № 38, 1A și 7 nu au circulat de loc. În zilele de weekend, în oraș, aproape că nu a fost combustibil, șoferii nu au putut să-și alimenteze autovehiculele. De aceea s-a creat o asemenea situație, a spus Petro Lîsak.

Potrivit oficialului, managerii benzinăriilor în cadrul ședinței au spus că timp de patru zile asigurarea cu combustibil se va stabiliza. În ciuda majorării prețurilor la combustibil, tarifele în transportul public deocamdată nu vor crește.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 366


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți